Feministisk barhopping

View Calendar
August 17, 2019 19:00 - 23:00

Finnes det en feministisk måte å bedrive barhopping på? Bli med og finn det ut når Kvinnefronten inviterer alle Oslos kvinns til bar-til-bar i Oslo lørdag 17. august.

Denne kvelden er perfekt for deg som vil treffe gamle kjente eller nye venner på en uformell arena. Kvinnefronten stiller med feministiske faddere som står klare for å inkludere akkurat DEG i det feministiske fellesskapet.

Våre feministiske faddere kommer rett fra Feministisk fadderdag 2019, årets kuleste dag for jenter og unge kvinner i alderen 16-25. Høres det ut som noe for deg? Sjekk ut arrangementet her (NB! Fadderdagen er et rusfritt arrangement).

Barhopping har av naturlige årsaker 18-års grense, men her praktiserer vi i hvert fall ingen øvre aldersgrense. Ta med deg morra di, bestemora di, tanta di og den gamle norsklæreren.

Arrangementet er perfekt for deg som er ny i byen og/eller lengter etter et feministisk miljø. Vi tar deg imot med åpne armer! Du trenger ikke være medlem fra før av, for vi garanterer at du får lyst til å melde deg inn i løpet av kvelden.

Facebookarrangement

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Comments are closed.