Feministisk fadderdag Oslo

View Calendar
August 17, 2019 13:00 - 18:00
Slottsparken
Address: Slottsplassen 1, 0010 Oslo

Har du lyst på flere feminister i omgangskretsen? Vil du bli kjent med byens kuleste folk? Kvinnefronten og Sisterhood Norge inviterer alle jenter og unge kvinner i alderen 16-25 til feministisk fadderdag 2019! Det blir en morsom dag med leker, feministisk rebusløp, pizza, brus og søsterskap.

Dagen er åpen for alle jenter og unge kvinner i alderen 16-25, uansett om du er elev, student, eller bare vil komme og bli kjent med andre kule feminister.

Vi møtes 13:00 i Slottsparken, der vi deler opp i faddergrupper og sørger for at alle fadderbarna får sin egen feministiske fadder. Fadderne leder dere trygt gjennom dagens program med bli-kjent-leker, feministisk rebusløp, workshops og andre morsomme aktiviteter med feministisk vinkling. Faddergruppene deler vi opp etter alder, slik at alle får være fadderbarn med noen i sin egen aldersgruppe.

Vi serverer pizza og brus til alle fadderbarna og kanskje det også vanker noen kule premier. Velkommen til en dag full av glede, feminisme og nye venner!

Fadderdagen er helt gratis, men husk å melde deg på arrangementet. Da er vi sikre på at vi bestiller nok pizza og kan ta hensyn til eventuelle allergier.

Fadderdagen er et rusfritt arrangement, men de som vil kan bli med på feministisk barhopping med Kvinnefronten når fadderdagen er over, se eget arrangement her

Facebookarrangement for fadderdagen ligger her

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Comments are closed.