Skoleringshelg med Oslo lokallag

View Calendar
April 5, 2019 16:30 - April 7, 2019 15:00

Velkommen til skoleringshelg med Kvinnefronten Oslo lokallag!

Dette blir rett og slett en litt oppgradert hyttetur. Denne helga skal vi ha innledninger, være sosiale, diskutere feminisme og hygge oss.
Det kommer grepa kvinner til å holde innledninger og workshops på å skrive appell/kronikk, om sekstimersdagen, Kvinnefronten, pensjon og andre godsaker. Oppholdet er gratis.

Vi skal være på det fantastiske stedet Furukollen feriehjem på Nesodden;
-Furukollen Feriehjem var opprinnelig et feriesenter for slitne husmødre som i sin tid ble drevet av Norsk Kooperative kvinners forening. Norsk Folkehjelp Oslo arvet dette i 1985. Furukollen Feriehjem ligger idyllisk til i rolige omgivelser på Nesodden med utsikt over sjøen. Feriehjemmet er nyoppusset og framstår i dag som et moderne sted med alle tekniske hjelpemidler. Stedet har allikevel varmen og sitt spesielle preg av nærhet. Den frodige naturen som omslutter Furukollen er også med på å gjøre stedet til noe spesielt.
Les mer om stedet her.

Praktisk info;
Du velger selv om du vil være med en dag eller hele helga. Vi drar samla fredag 5.april fra Aker Brygge med Nesoddbåten som går kl.1630. Det er selvsagt mulig å dra senere også. Fra Nesodden brygge tar vi en buss som heter «Fagerstrand» til stoppet «Svestadveien». Feriehjemmet ligger rett ved bussholdeplassen, 1 min å gå. Søndag avreise blir ca kl.1500.
Vil du være med en eller flere dager? Du må melde deg på her;

Vi gleder oss!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Comments are closed.