Sommeravslutning Tromsø lokallag

View Calendar
June 19, 2020 18:00 - 21:00
Telegrafbukta
Address: 9006 Tromsø

Vi ønsker å kjøre sommeravslutning også i år - til tross for Korona. Derfor tenker vi at det er lurt å møtes ute, slik at vi klarer å holde avstand. Vi håper på fint vær og den tradisjonelle sommeravslutninga er jo grilling i Bukta.
Vi oppfordrer dere også til å ta med egen mat (grillmat eller ikke) og drikke, antibac og generelt overholde smittevernsreglene i bakhodet. Det hadde også vært fint om alle som har kan ta med bærbar grill, også for med tanke på smittervern (og miljøet)... (Skriv gjerne i arrangementet på facebook om du kan ta med grill).
Er det flere ting dere lurer på er det bare å sende e-post, ellers ses vi forhåpentligvis i Bukta om en uke 😊☀️

Tid. Fredag 19. juli. 18.00, facebookarrangement
Sted Telegrafbukta, oppmøte ved høyre side av hovedsandstranda (ring/send melding til Ingrid (91 17 16 34) om du ikke finner oss/ kommer senere og trenger mer info for å finne oss.

Grunnet smittevernsegler ber vi om at du sier i fra (enten ved å trykke skal på Facebook arrangementet (link lengre ned) eller svare oss på e-post om du kommer.

Til dere som har dratt for sommeren eller av andre grunner ikke kan møte på sommeravslutning ønsker vi dere en god feministisk sommer! Vi gleder oss til å sees igjen i august!

Hilsen KF-styret i Tromsø 🌸

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Comments are closed.