Feministisk Aften

25 august kl.1800 inntar Kvinnefronten Teaterkjeller`n i Oslo!

Velkommen til en kveld fullpakket av talentfulle kvinner på scenen. Feministisk Aften har som mål å showcase kvinner i kunsten innenfor flere sjangere. Vi vil vise et bredt spekter av underholdning og du vil også få muligheten til å beskue kunst rundt i lokalet laget av Oslo’s to beste tatovører, samt booke din feministiske tattoo om du vil!

Dørene åpner kl. 18.00, programstart kl. 19.00!

Alle inntektene fra kvelden går til ROSA-prosjektet som jobber med å gi beskyttelse og hjelp til kvinner som er blitt utsatt for menneskehandel, les mer om prosjektet HER.

Billett er 100kr forhåndsbestilt og 120kr i døra. Bestill billetter her.

Artistene vi møter er:
Speak Theatre Group med utdrag av stykket “Ikke Lenger Stille”
Tania Vikki – Slam poet
Hannah Wozene Kvam – Slam poet
Sofie Frøysaa – Stand up artist
Katrine Lie – Skuespiller
Anja Maria Svenkerud – Skuespiller
Therese Storhaug – Skuespiller
Erle Bjørnstad – Skuespiller
Hege Åsvang – Skuespiller
Anne M. Taugard – Sanger
snÆrk – Rockeband
Linn Aasne Grønnerøe – Tatovør og kunstner
Katrine Lund – Tatovør og kunstner

Kvelden avsluttes med HipHopbandet AWESOMNIA!

Utdypende informasjon av artistene:
-Rocekbandet snÆrk – snÆrk er et konseptband inspirert av fire naturelementene. De er inspirert av søttitallets tungrock, som ligger til grunn i deres musikk. Med andre inspirasjoner, som blant andre Major Parkinson, har de kommet frem til et helt eget utrykk og sound, “snærkeråkk”.

-HANNA WOZENE KVAM – artist, skribent og slam-poet. Hun jobber for tiden som kultur-og nærmiljøleder på Ammerudhjemmet Bo-og kultursenter og har ansvar for flere store kulturarrangementer i Bydel Grorud.

-SOFIE FRØYSAA har hatt stor suksess med soloshowet, Ambisiøs og deprimert. Showet handler om å vokse opp med en lesbisk mor i Bibelbeltet når man har tourettes syndrom. Sammen med Simen Sund driver hun podcasten, Terapi og til høsten er hun aktuell i NRK-serie.

-TANIA VIKKI – Født og oppvokst i New York og har opptredd med Spoken Word siden 2002 i Denver og Massachusetts før hun flyttet til Norge der hun driver Slamkonkurransene på TeaterCaféen i Oslo hver mnd.

-SPEAK Theatre Group – Viser et utdrag av sitt første stykke “Ikke Lenger Stille” der 3 skuespillerinner forteller sanne historer fra kvinner over hele landet. Historiene blir fortalt gjennom både latter og tårer. Du vil møte flere karakterer, noen som har hatt de mest flaue mensenopplevelsene og one-night stands og noen som har overlevd grusomme overgrep og voldtekt. Dette er et stykke som vil få deg til å sette spørsmålstegn til samfunnet vi lever i. Hva er greit og hva ikke? Hva er voldtekt og hva er ikke? Fokuset er å fortelle om hendelser som ofte blir mørklagt på grunn av tabu og kollektiv, sosial stillhet. I stykket møter vi skuespillerne Marianne Hatlenes Lie, Ingrid Megård Sæter og Sofie Frost.

-AWESOMNIA – Urban musikk med elementer fra jazz, funk, rock og soul. Maria “LOTUS” Karlsen: Leadvocals og Co-producer. Nick “SNATCH” Hatch: Drums og Co-producer. BEATUR: Beatbox, vocal og Co-producer.

-DIKT – Katrine Lie, Anja Maria Svenkerud, Therese Storhaug, Erle Bjørnstad og Hege Åsvang er alle skuespillere og sammen skal de fremføre diktet “Jeg fikk ikke tid” av André Bjerke

Comments are closed.