LESESTOFF

Her kan du laste rett ned på PDF, disse brosjyrene er også mulig å bestille. 

Porto fra kr 50 – 85,-

Brosjyrer

18_myter om prostitusjon

Sexkjøpsloven virker

Handlingsprogram

Lenke: Myten om det vanskelege valet

Bare fantasi – og andre myter om porno

Bøker

Ellen Aanesen (red.), med Unni Rustad, Berit Morland og Linn Stalsberg “Vi var mange – kvinneaktivister fra 70-tallet forteller” kr 350

dav

Astri Holm og Berit Rusten “Kreativitet og Feministaktivisme på 70- og 80- tallet i Trondheim” kr 200,-

Layout 1

Marika Lejon er redaktør for boka og prosjektet Mørketall, drevet av Kvinnefronten. Les mer om prosjektet. Boka koster kr 200,-

Julie Bindel “THE PIMPING OF PROSTITUTION – abolishing the sex work myth” – kr 300,-

Julie Bindel

Boka “Sekstimarsdagen – den neste store velferdsreforma?” av Magnhild Folkvord og Ebba Wergeland. Kr 50,-

Bok Sekstimarsdagen

Bøker vi anbefaler

Dette er bøker vi ikke har og selger selv, men som vi likevel ønsker å tipse om og gi hederlig omtale.

“Morslinjer” av Madeleine Schultz – kommer i mai 2021! Tidligere organisasjonssekretær i Kvinnefronten Madeleine Schultz har skrevet bok om vold mot kvinner. Det personlige møter det politiske i denne boka, som vi gleder oss stort til å lese! Kan f. eks. bestilles HER.

Inge Ås har skrevet boka “Vi spiste, sov og drakk feminisme”, en sakprosa/kunstbok om kvinnesaksaktivister på 70/80-tallet. Her finner du mange plakater, bilder og tekster som sammen forteller en viktig del av norsk historie. Kan f. eks. bestilles hos Tronsmo.

“Feminisme for de 99 prosentene” av Nancy Fraser, Tithi Bhattacharya og Cinzia Arruzza. Boka tar et oppgjør med både kapitalisme og liberalfeminisme. En feminisme for alle er ikke forenlig med en feminisme som først og fremst oppmuntrer kvinner til å knuse glasstaket og ta seg opp og frem. Kan bestilles på norsk fra Brød og Roser HER.

“Abortkamp – maktkamp” er ei samling av diverse tekster til forsvar for abortloven. Her har kvinner fra hele landet bidratt, blant dem er Kvinnefronterne Marte Nustad, Mette Løkeland og Line Schou. Kan bestilles fra Res Publica her.

“Ut av skyggene” av Shazia Majid forteller en sterk historie om likestilling for innvandrerkvinner i Norge. Den kan f. eks. bestilles HER.

I “Det var ikke voldtekt” går Heidi Helene Sveen grundig inn i ti ulike voldtektssaker og ser på både innhold, omstendigheter og utfall. Kan f. eks bestilles HER.