Opp alle jordens lesber!

 

Kvinnefronten er opptatt av lesbisk synlighet hele året, og spesielt nå under Pride. Derfor har organisasjonssekretær Jorunn laget profilbilde-rammen hun alltid har ønsket seg: Opp alle jorden lesber!
Pynt profilbildet ditt med denne fine ramma og bidra til å synliggjøre lesbiske. Gjør som Jorunn og svev rundt på en lesbisk sky under Pride! Du finner profilbilderammen ved å klikke her! <3

Holder det ikke med lesbisk ramme? Får du ikke nok lesbisk energi under Pride? Bli med på Post-Pride: Lesbisk aften i Oslo søndag 5. juli!

Kvinnefronten i Oslo inviterer til en uformell helaften med lesbisk påfyll når glitteret har lagt seg etter Oslo Pride og det er et helt år til neste gang. Vi inviterer byens lesbiske og bifile kvinner (og allierte) til mini-foredrag, musikk og quiz på Uhørt søndag 5. juli.

•17:00 Dørene åpner
Vi setter på en spilleliste med lesbiske og bifile artister.

•18:00 «Hvem er redd for den sinte lesba?»
Forfatter og slampoet Martine Næss Johansen holder et høyst uhøytidelig foredrag om lesbisk sinne, stereotypens utspring og hvordan også DU kan bli en sint lesbe.

•18:30 Konsert med Mari Sawe
Norsk-kenyanske singer-songwriter Mari Sawe spiller popmusikk med innslag av øst-afrikanske rytmer.

•19:00 Quiz
Vi spisser blyanten og legger hjernen i bløt når lesbisk ikon og aktivist Oline Margrethe Rustad leder oss gjennom en morsom quiz med lesbiske undertoner.

Arrangementet vil livestreames.

BILLETTER
50,- Redusert (student, trygda, lavtlønna o.l)
100,- Ordinær
Kjøp billett ved å klikke deg inn her. 
Facebook-arrangementet finner du her.

Tema for årets Pride er internasjonal solidaritet. Derfor donerer Kvinnefronten billettinntektene i sin helhet til Dråpen i havet, en humanitær hjelpeorganisasjon som yter direkte bistand til flyktninger i Hellas.

Lokalene er universelt utformet.

En gledelig Pride ønskes alle fra oss i Kvinnefronten!

Comments are closed.