Feministisk studentlivdag: Tromsø

View Calendar
August 22, 2019 17:30 - 20:00
Stortorget, Tromsø
Address: Stortorget, 9008 Tromsø

Har du lyst på flere feminister i omgangskretsen? Vil du bli kjent med byens kuleste folk?

Dagen er åpen for alle kvinner og ikke-binære som er studenter, nye i byen, eller bare vil komme og bli kjent med andre bra feminister.

Vi møtes 17:30 på torget, der vi deler opp i lag og sørger for at alle nye får sin egen feministiske fadder. Så her er det bare å komme alene eller sammen med noen du nettopp har møtt!

Feminist race:
Hvert lag får et ark med ulike poster som en skal løse, dere velger selv hvilke og hvor mange. (hvis det er dårlig vær arrangerer vi quiz inne).

Feministisk student:
Lurer du på om du har blitt utsatt for en hersketeknikk i gruppearbeidet på universitetet? Eller vet ikke hva du skal svare om en utsetter deg for det? Hva om gutta i pausa kommer med en sexistisk joke? Hvor skal du gå om en foreleser seksuelt trakasserer deg eller en på kullet ditt voldtar deg?

Er du student og lurer på noe av dette? Eller har andre feministiske studentrelaterte spørsmål? Da er dette forumet for deg. Dette er ikke en workshop som oppfordrer deg til å svare tilbake på sexistiske kommentarer. Dette er heller et sted å snakke sammen om hvordan en kan håndtere ulike hendelser som kan skje og som vi dessverre vet skjer på UiT.

Facebookarrangement

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Comments are closed.