Sammen mot rasisme og kvinnehat

Appell fra leder i Kvinnefronten Oslo, Johanne Vierhaug Lühr. Bilde; Johanna Engen

Demonstrasjon mot SIAN

Kvinnefronten i Oslo støtter denne demoen. Vi er her med dere fordi vi ser at vi må stå sammen for å bekjempe de rasistiske kreftene i dette samfunnet. Felles for alle ekstremt høyrevridde aktivister og politikere ligger rasisme, islamofobi, homofobi og kvinnehat i en eneste stor myr av dritt.

Kvinnefronten kjemper for full kvinnefrigjøring. Vi vil velge selv hva vi skal ha på oss- om vi skal bruke hijaab eller ikke, hvem som skal få ta på oss og om vi skal ta abort eller ikke.

Vi ser med redsel i øynene på Danmark der kvinner ikke kan gå kledd som de vil på gata, vi ser til Sverige der Sverigedemokraterna er på vill fremmarsj og vi ser til Polen der kvinner kjemper en innbitt kamp for å få ta en abort.

Her i Norge får Nordfront gå i gatene og Resetts Hans Jørgen Lysglimt deltar på debatter med publikum på Arendalsuka. Det er mye å ta tak i!

Da jeg skrev på eventet at Kvinnefronten i Oslo ville delta kom det rask kjipe kommentarer om at jeg var en hykler, at jeg burde flytte til et muslimsk land osv osv. For meg gir det meg bensin på mitt engasjement mot rasisme og kvinnehat.

UT med rasistene INN med feministene!

Takk for meg

Comments are closed.