Ta diskriminering på alvor!

Til Forbrukerombudet                                                                                    Oslo, 05.05.2014

 

Kvinnefronten vil med dette klage på markedsførings-stuntet fra Radiokanalen ”NRJ-Hit music only” i forbindelse med Petter Pilgaards sexistiske utspill før påske i år.

Petter Pilgaard sine utspill satte mange hoder i kok, og radiokanalen har i ettertid sett at dette er noe de kan profittere videre på. De har lansert en kampanje hvor lytterne kan være med på å ”straffe” Pilgaard for hans kvinnesyn, og de kan være med på å bestemme straffeutmålingen ved å sende inn egne forslag til kanalen.

Nå har kanalen bestemt seg for at Pilgaard skal straffes ved å sette han i en gapestokk på Nationalteateret onsdag 07.05 kl 19.00, for at folk kan få utløp for sin avsky ved å kaste det man måtte føle for på han.

På sitt arrangement på facebook skriver arrangøren, Radiokanalen NRJ, at Petter Pilgaard Selvsagt skal være iført kvinneklær når dette pågår.

Kvinnefronten reagerer kraftig på at radiokanalen på denne måten viser holdninger som sier at det er ydmykende og flaut å være ikledd kvinneklær. Dette er ett konsept vi finner svært støtende. Vi anser dette som ett uakseptabelt pr-stunt, og som innebærer ett klart brudd på markedsføringsloven §2, del 2.

 

 

Med vennlig hilsen

Kvinnefronten Norge

Comments are closed.